Zobaczcie co napisal misio na serwie jest wiele gorszych ode mnie a jakos wolni chodza! Myslalem ze to wynika z tego posta ale widze ze nie wiec przepraszam za swoje zachowanie wszystkich graczy oraz adminow nawet xanta i obiecuje ze to sie nie powtorzy.Prosze o szanse
PS:A ty mumin udajesz ze niewinny jestes a nie pamietasz jak ostatnio na piranesi prosilem cie grzecznie abys nie darl mordy przez mikrofon to zlosliwie musiales krzyczec tak ze prawie mi uszy spuchly zeby zrobic na zlosc bo masz taki charakter ze musisz kogos prowokowac i wku***** a pozniej placzesz ze ktos po tobie jedzie....
przepraszam ale kto tu ku rwa placze ? jak jak ci sie nie podobalo jak sie darlem mogles mnie wymutowac na przyszlosc wciskasz escape>lista graczy>wybierasz nick>i klikasz mute oO
Nie łatwiej by Ci się było zaraz przyznać pamiętaj tu się permów za darmo nie dostaje . Jestem skłonny przyjąć przeprosiny ale zależy czy reszta tak jak będą to wtedy można rozważyć Twoje ub. Co się za tym kryje jedno napięcie pa
Sam nie wiem ... Panowie co wy na to ?
Tacy też się zdarzali Według mnie jeśli grasz obiecuje poprawę swojego zachowania to warto mu tą szansę dać. Warunkiem jest oczywiście zmiana dotychczasowego zachowania. Oczywiście nie chodzi tu o to, że Hang będzie prowokowany przez innego gracza i jak mu wypali to ten od razu z płaczem przyleci, że Hang się brzydko zachowuje Tak się nie bawimy.
ja tez znam ten przypadek ze czit dostal druga szanse Hmm mysle ze 2 szansa mu sie nalezy tylko Hang sluchaj tu kazdy teraz chce ci dac 2 szans powiedzmy czyli daja maly palec za ciebie ze twoje zachowanie sie poprawi wiec licz sie z tym ze jak sie nie sprawdzi to co piszesz to bedziesz mial bana na tym koncie i znajdziemy cie tez na tych 4 nastepnych zeby tez cie zbanowac bys juz nie mogl grac na tym serwie
To jest nie ważne | ważne jest to że każda taka akcja jak Twoja będzie karana banem permem . Nie musisz się odzywać wystarczy że piszesz więc uważaj . Teraz to i tak zależy od Spajka
Edytowane przez XantiS dnia 30-07-2010 11:53
Nie sadze Hang mysle ze dla chcacego nic trudnego wiec moim zdaniem osoba ktora bluzga przez mica bedzie tez bluzgac piszac wiec czy gadanie czy pisanie bedzie traktowane Banem bo dajesz nam do zrozumienia ze jak i tak Spajk cie nie odbanuje to wejdziesz na innym koncie i bedziesz robil to samo...
Jak masz pisac glupoty typu "przepraszam ale kto tu ku rwa placze ? jak jak ci sie nie podobalo jak sie darlem mogles mnie wymutowac na przyszlosc wciskasz escape>lista graczy>wybierasz nick>i klikasz mute oO" to sie w ogole nie odzywaj bo ludzi tylko irytujesz